Nyhedsoversigt

Vi søger en fødevarekonsulent! Er det dig, der skal have din kop op på hylden?

Vi søger en ny kollega til vores team, der arbejder med fødevarerådgivning. Vi er en lille virksomhed med højt til loftet og let til smil. Vi søger en faglig velfunderet kollega, der har erfaring med at arbejde med fødevarelovgivning. Du må gerne have praktisk erfaring med fødevaresikkerhed, og det er vigtigt, at du tør træffe fagligt begrundede beslutninger. Vores kundekreds spænder vidt, og du skal derfor kunne trives i at løse mange forskellige opgaver, og du skal have lyst til dialog med personer, der har varierende faglig baggrund.

Erfaring/uddannelse:

Vi søger en kollega med en fødevarefaglig uddannelse på minimum bachelorniveau. Du har praktisk erfaring i arbejdet med fødevarelovgivning, kvalitetsstyring og fødevaresikkerhed. Måske har du tidligere arbejdet i en fødevarevirksomhed og har været vant til en løsningsorienteret og praktisk tilgang til udfordringerne.

Faglige kompetencer:

Du arbejder hjemmevant med fødevarelovgivning, herunder f.eks. reglerne for hygiejnisk indretning og drift af fødevarevirksomheder, fødevarekontaktmaterialer, import/eksport, økologi samt mærkning og anprisninger. Du skal have viden om HACCP og være i stand til at udarbejde risikoanalyser for forskellige typer af virksomheder.

Du skal være fagligt velfunderet og selv turde træffe fagligt begrundede beslutninger. Du skal turde udfordre såvel kolleger som kunder og Fødevarestyrelsen ifm. løsning af opgaver og tolkning af regler. Ligeledes skal du kunne tage dialogen med Fødevarestyrelsen f.eks. i forbindelse med ansøgninger eller medvirken ved kontrolbesøg.

Personlige kompetencer:

Du er nysgerrig, lyttende og serviceminded. Vi lægger vægt på at yde vores kunder en god service. Derfor skal du kunne tage dialogen med vores kunder med en praktisk, erfaringsbaseret tilgang, og du skal kunne skabe gode relationer til din egen kundekreds.

Du kan formidle og dele din viden på en måde, som er forståelig for modtageren uanset, hvem det er. Vi siger, at ”vi serverer paragrafferne, så de er til at forstå”, og derfor skal du være klar og tydelig i din kommunikation, både skriftligt og mundtligt.

Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og selvstændigt kan tilegne dig ny viden. Der er ikke nødvendigvis en facitliste til alle vores opgaver, dét skal du kunne acceptere. Du skal også kunne arbejde hos kunder, hvor du er ”alene” og selv skal kunne planlægge din dag og dine opgaver.

Vi er et lille team og arbejder derfor også tæt sammen. Du skal have lyst til at være en del af et team og skal kunne trives i en lille virksomhed, hvor alting ikke nødvendigvis er ”strømlinet”. Selvom man er ansvarlig for egne opgaver, så har vi en høj grad af faglig sparring med hinanden. Det kan være nødvendigt at løse mange forskellige opgaver, og derfor skal du have lyst til at tage udfordringer op i nye og ukendte områder. Du vil have ansvar for flere opgaver på samme tid, og skal derfor kunne prioritere og planlægge egne opgaver. Og sidst men ikke mindst, så er det vigtigt, at du er ansvarlig og samtidig kan håndtere en stor grad af frihed i din arbejdsdag.

Hvem er vi?

Vi er en mindre rådgivningsvirksomhed, der rådgiver fødevarevirksomheder inden for alle dele af fødevarelovgivningen. Vi lægger stor vægt på at skabe gode relationer til vores kunder og give dem målrettet og individuel rådgivning.

Vores kunder er vidt forskellige fødevarevirksomheder, og omfatter både den lille nystartede virksomhed, store landsdækkende kæder og certificerede virksomheder. Det er både traditionelle fødevarevirksomheder, men også virksomheder der arbejder med f.eks. kosttilskud eller fødevarekontaktmaterialer.

Ud over fødevarerådgivning har vi også udviklet vores eget kvalitetssystem ComidaQS. Systemet anvendes til egenkontrol, økologi-regnskab, sporbarhed m.v. i små og store fødevarevirksomheder. Vores IT-afdeling står for udvikling og vedligehold af ComidaQS i samarbejde med rådgivningsafdelingen.

Hvad laver vi?

Vi har opgaver indenfor alle dele af fødevaresikkerhed og fødevarelovgivning. Vi udarbejder risikoanalyser, egenkontrolprogrammer og økologiprocedurer for små og mellemstore virksomheder. Vi udarbejder mærkning til færdigpakkede fødevarer, laver sikkerhedsvurderinger på kosttilskud og beregner næringsdeklarationer. Vi har også opgaver hos certificerede virksomheder, hvor vi udfører audits eller står for implementering og drift af kvalitetsledelsessystemet. Altså kort sagt rigtig mange forskellige opgaver med udgangspunkt i fødevaresikkerhed og lovgivning.

Desuden har vi en gruppe kunder, hvor vi udfører et årligt antal inspektioner og prøveudtagninger. Der er tale om mindre virksomheder som f.eks. restauranter, kantiner og lignende. Inspektionerne afsluttes med en skriftlig rapport til kunden. Inspektionsopgaverne er over hele landet, og der kan i enkelte tilfælde være brug for en overnatning i andre dele af landet.

Mange af vores opgaver løses fra kontoret i Nyborg, men vi har også en del opgaver, hvor vi arbejder ude hos kunden. Det kan f.eks. være i forbindelse med Fødevarestyrelsens kontrolbesøg eller en fast ugedag, hvor vi fungerer som kundens kvalitetsafdeling.

Sådan søger du:

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte

Tine Fallesen

📞 29 85 65 30

✉️ tine@comida.dk

Du skal sende din ansøgning til tine@comida.dk og skriv ”Ansøgning” i emnefeltet. Der er ikke en ansøgningsfrist, men vi afholder samtaler løbende, og vi stopper, når vi har fundet den rigtige.

Du kan også ansøge via dette link: (1) Fødevarekonsulent | Comida Fødevarerådgivning ApS | LinkedIn

Vi glæder os meget til at høre fra dig!