Nyhedsoversigt

Årlig revision

Rigtig godt nytår! Vi er tilbage på pinden – klar til at gøre dét, vi brænder for – nemlig at rådgive og hjælpe med alt inden for bl.a. fødevarelovgivning, fødevaresikkerhed, risikoanalyser, mærkning af fødevarer, økologi og meget mere. Faktisk kan vi også hjælpe med den årlige revision af dit egenkontrolprogram.

Er det nu også nødvendigt med en revision? Kort sagt: Ja, det er det. For en fødevarevirksomheds egenkontrol skal altid være opdateret ift. virksomhedens aktiviteter. Revisionen skal derfor udføres regelmæssigt og mindst én gang om året. På den måde sikrer du, at din virksomheds egenkontrolprogram fungerer tilfredsstillende. Ved et kontrolbesøg kan du også blive bedt om at fremvise dokumentation for udført revision.

Revisionen kan bl.a. omfatte kontrol af, om risikoanalysen er opdateret, om vedligeholdelsen af virksomhedens lokaler fortsat er i orden, om jeres leverandør stadig er økologicertificeret mm.
Hvis I har fået nye produkttyper, oprettet nye processer eller andre væsentlige ændringer, skal egenkontrollen også tilrettes.

Hvis du synes, at den årlige revision er en lidt for stor mundfuld, så tag gerne fat i os. Vi kan som altid kontaktes på tlf. 71 99 34 49 eller info@comida.dk