Ydelser

Vi har en bred vifte af kompetencer og kan hjælpe 
fødevarevirksomheder - store og små.

Herunder kan du se et udpluk af
vores ydelser.

Comida LovNyt

Vil du gerne være opdateret på den nyeste lovgivning indenfor fødevareområdet?
Vi har gjort det nemt for dig.

Med et abonnement på Comida LovNyt får du 6-8 gange om året en opdatering på nye og ændrede regler.

Vi kommenterer de lovgivningsmæssige ændringer, og vurderer deres betydning for fødevarevirksomhederne.

Du får links direkte til lovgivningsteksten.

Abonnementet tegnes for et år ad gangen og koster årligt 800 kr. excl. moms.


Startpakke

Med startpakken kan du slippe for at tænke på noget af det tunge papirarbejde og i stedet fokusere på etablering, opstart og drift af selve virksomheden.


Egenkontrol og risikoanalyse

Vi har stor erfaring med at udarbejde risikoanalyse og egenkontrolprocedurer for både små og store virksomheder. Hvis du er nystartet, hjælper vi dig i gang.


Mærkning og anprisninger

Vi hjælper gerne med at udforme de obligatoriske oplysninger eller vurdere om mærkning af dine varer lever op til gældende regler.


Import og samhandel

Hvis du overvejer at indføre fødevarer fra andre lande, kan vi hjælpe uanset hvor i processen, du er.


Eksport

Vi kan hjælpe dig, uanset om du er nået til at undersøge kravene til eksport af dit produkt, eller om du er nået dertil, hvor du skal udfylde eksportcertifikatet.


Fødevare­kontakt­materialer

Vi kan hjælpe dig med at få styr på, hvilke krav, der er relevante for din virksomhed, og hvordan du kan opfylde dem, så du ikke drukner i papirer og paragraffer.


Webshops

Vi hjælper dig med at få overblik over de relevante regler, der afhænger af hvilke produkter, du sælger. Vi kan både hjælpe med udarbejdelse af risikoanalyse og egenkontrolprocedurer samt vejlede om mærkning og anprisninger.


Økologi

Der er mange regler for produktion af økologiske fødevarer, og det kan være en stor mundfuld at tage hul på. Vi kan hjælpe dig med at komme videre, hvis du gerne vil sælge, producere eller importere økologiske fødevarer.


HACCP-kursus

Vi giver medarbejderne forståelse for betydningen af at arbejde systematisk og struktureret med fødevaresikkerhed i jeres virksomhed, uanset om man er produktionsmedarbejder, lagermedarbejder eller produktionsplanlægger.


Madspild og donation af mad

Vi kan hjælpe kantiner, restauranter, cateringsvirksomheder og storkøkkener med at gennemføre en madspildsanalyse.


ComidaQS

Vi har udviklet ComidaQS, som er et kvalitets- og produktionsstyringssystem til små og mellemstore virksomheder.


Personlig rådgivning

Vi sætter os grundigt ind i virksomhedens processer og produkter, og vores rådgivning er engageret, målrettet og altid med en praktisk indgangsvinkel.