Referencer

Sonlac - eksport til tredjelande

Da vi stod overfor at skulle påbegynde eksport af mejeriprodukter til 3.-lande og ikke havde nogen beskrevet procedure på området i vores egenkontrolprogram faldt valget på Comida, og det har vi ikke fortrudt.

Vi fik udarbejdet et meget praktisk orienteret værktøj formuleret i et sprog, der er til at forstå, og som er let for os at arbejde med i hverdagen.

- Lars Terkelsen

 

Hungry For Change - cateringvirksomhed

Jeg kontaktede Comida ifm, at jeg skulle starte en lille catering-virksomhed.

Da jeg kommer fra en hel anden branche og uden nogen baggrund indenfor fødevareindustrien/branchen, havde jeg virkelig brug for hjælp til ALT og valgte derfor også at benytte mig af en decideret startpakke, så jeg var sikker på at alt var i orden, når jeg skulle starte op.

Tine og Pernille har været en uvurderlig støtte og hjælp. Jeg har fået hurtige svar på alle mine spørgsmål undervejs, og jeg har aldrig følt, at der var nogle dumme spørgsmål (som jeg ellers mente, at jeg måtte have mange af!). De virker utrolig kompetente, og det de ikke har umiddelbart svar på, bliver altid undersøgt prompte og man modtager hurtigt et brugtbart svar tilbage. Det udarbejdede materiale er meget overskueligt og nemt at forstå.

Jeg har kun mine bedste anbefalinger til Comida, og jeg vil til hver en tid bruge dem igen, hvis det skulle blive nødvendigt.

- Lisbeth Julsø

 

HM Foods - økologisk import fra tredjelande

HM FOODS har samarbejdet med COMIDA vedr. økologi certificering af frugt og grønt fra tredjeland til Danmark. Grundet de mange speficikke krav og regulationer omkring import af varer, kontaktede jeg COMIDA for at få den helt rigtige vejledning og hjælp til processen. Mit firma fik med god og tydelig dialog med COMIDA, gjort tingene korrekt og fik udfyldt de krav og de rette dokumentationer som er gældende omkring fødevarer for Europæiske/ danske standarder. 

Det har været rigtig rart at have nogle fagkyndige mennesker, der har hjulpet med hele processen. Det var meget kryptisk og besværligt at kommunikere med vores officielle kontrolorgan og det gav mig mange frustrationer og bekymringer. 

Allerede efter min første samtale med COMIDA havde vi planlagt forløbet og jeg vidste, hvilke papier og dokumentationer der skulle eftersendes for at dokumentere, hvorfra jeg importede varer og hvilke lovkrav der skulle være dækket.

Jeg kunne ringe direkte og spørge til råds og det har været rigtig godt, hele vejen igennem. Det virkede meget overskueligt og det var en herlig fornemmelse at vide, at man allerede fra start var i gode hænder. 

De bedste anbefalinger herfra! 

- Husi Mugwaneza

Danyun Fair Trade - økologisk import fra tredjelande

"At opstarte import af te, som er både økologisk og fra 3. land, er noget af det vanskeligste". Det fik vi flere gange at vide af Fødevarestyrelsen. Det er jeg ikke i tvivl om og jeg tror helt ærligt ikke at det havde været muligt uden Tine Fallesens hjælp. Jeg har under processen været noget ude af min Comfort Zone og dér har det været uvurdeligt at have Tine i baghånden. 

Tine Fallesens vejledning har altid været venlig, kompetent og personlig...også udover det, jeg havde forventet. 

Jeg vil til enhver tid anbefale Comida ved Tine Fallesen. 

- Kirsten Sidelmann

Ådalens Børnehus - børnehave med frokostordning

Dejligt firma som udfører en professionel og engageret arbejde, som varmt kan anbefales til andre.

Vi føler at vi har fået de råd og vejledning der har været brug for i opstart af et nyt køkken. 

- Marianne Madsen

Vandcenter Syd - kantinekøkken

Sommeren 2014 renoverede Vandcenter Syd vores køkken på Vandværksvej. Projektet startede helt tilbage i 2011, men spidsede til i starten af 2014, hvor projektet skulle stå sin prøve omkring hygiejneforhold, godkendelser ved Fødevarestyrelsen og den fremtidige drift.

Vi indså at der skulle specialist kompetencer til at løfte opgaven videre og give den fornødne tryghed hele vejen op i systemet.Vi valgte at kontakte Comida, Tine Fallesen, omkring fødevarerådgivning, som bistod os til køkkenet var taget i brug og synet af myndighederne. Fra første færd viste Tine, at hun magtede opgaven og var særdeles god til at møde os som de meget forskellige personer vi var i projektgruppen.

Dialog og sparring er en af Tine’s mange stærke kompetencer, ligesom de udfarende og opfølgende discipliner ligger som en normal håndtering for Tine. Med den høje faglige kompetence samt store indsigt i myndighedsbehandlingen blev alle rapporteringer håndteret med et minimum af tidsforbrug og til fuld tilfredshed.

Der ud over blev VCS klædt på med de relevante dokumenter, oplysninger mv., således informationen nåede hele vejen rundt på optimal vis. Kort sagt, har vi fået meget mere for pengene end vi på nogen måde havde forventet.

- Anders Knudsen

Kontakt

Ring til os på 71 99 34 49 eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.