Referencer

Import af økologiske varer

I forbindelse med etableringen af vores fødevareimport virksomhed leverede Comida en fantastisk ydelse. Vi følte os hørt og forstået fra første færd og Comida var hurtige til at give klar svar på afklarende spørgsmål.  Processen gennem Fødevarestyrelsen frem til godkendelsen af vores økologirapport er gået så fint og glat. Comida fulgte processen helt til dørs og leverede en første klasses service.  

Johanne Jelnes, 4BetterLife

 

Eksport til tredjelande

Da vi stod overfor at skulle påbegynde eksport af mejeriprodukter til 3.-lande og ikke havde nogen beskrevet procedure på området i vores egenkontrolprogram faldt valget på Comida, og det har vi ikke fortrudt.

Vi fik udarbejdet et meget praktisk orienteret værktøj formuleret i et sprog, der er til at forstå, og som er let for os at arbejde med i hverdagen.

- Lars Terkelsen, Sonlac

 

Import af økologisk frugt og grønt

HM Foods har samarbejdet med Comida vedr. godkendelse til import af økologi frugt og grønt fra tredjeland til Danmark. Grundet de mange specifikke krav og regler omkring import af varer, kontaktede jeg Comida for at få den helt rigtige vejledning og hjælp til processen. Med hjælp fra Comida fik vi gjort tingene korrekt og fik opfyldt de krav og de rette dokumentationer som er gældende.

Det har været rigtig rart at have nogle fagkyndige mennesker, der har hjulpet med hele processen. Det var meget kryptisk og besværligt at kommunikere med vores officielle kontrolorgan og det gav mig mange frustrationer og bekymringer. 

Allerede efter min første samtale med Comida havde vi planlagt forløbet og jeg vidste, hvilke papirer og dokumentationer der skulle eftersendes for at dokumentere, hvorfra jeg importerede varer, og hvilke lovkrav der skulle være dækket.

De bedste anbefalinger herfra! 

- Husi Mugwaneza, HM Foods

Frokostordning i børnehave

Dejligt firma som udfører en professionel og engageret arbejde, som varmt kan anbefales til andre.

Vi føler, at vi har fået de råd og vejledning, der har været brug for i opstart af et nyt køkken. 

- Marianne Madsen, Ådalens Børnehus

Renovering af kantinekøkken

I forbindelse med renovering af vores kantinekøkken søgte vi sparring og vejledning omkring hygiejneforhold, godkendelser ved Fødevarestyrelsen og den fremtidige drift.

Vi indså, at der skulle specialist kompetencer til at løfte opgaven og give den fornødne tryghed hele vejen op i systemet. Vi valgte at kontakte Comida, Tine Fallesen, omkring fødevarerådgivning, som bistod os fra start til køkkenet var taget i brug og synet af myndighederne. Fra første færd viste Tine, at hun magtede opgaven og var særdeles god til at møde os som de meget forskellige personer, vi var i projektgruppen.

Dialog og sparring er en af Tine’s mange stærke kompetencer, og med den høje faglige kompetence samt store indsigt i myndighedsbehandlingen blev alle rapporteringer håndteret med et minimum af tidsforbrug og til fuld tilfredshed.

Derudover blev vi i Vandcenter Syd klædt på med de relevante dokumenter, oplysninger mv., således informationen nåede hele vejen rundt på optimal vis. Kort sagt, har vi fået meget mere for pengene, end vi på nogen måde havde forventet.

- Anders Knudsen, Vandcenter Syd

Kontakt

Ring til os på 71 99 34 49 eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.