Referencer

Læs her et udpluk af vores kunders erfaring med os

 

Import af økologiske varer

I forbindelse med etableringen af vores fødevareimport virksomhed leverede Comida en fantastisk ydelse. Vi følte os hørt og forstået fra første færd og Comida var hurtige til at give klar svar på afklarende spørgsmål.

Processen gennem Fødevarestyrelsen frem til godkendelsen af vores økologirapport er gået så fint og glat. Comida fulgte processen helt til dørs og leverede en første klasses service.

Johanne Jelnes | 4BetterLife

Fødevaresikkerhed og kvalitet

Hos NoLY arbejder vi med nogle af de største detailkæder, og her er en af nøglerne til succes, at vi har 100 % styr på fødevaresikkerheden. Vi har ikke kunnet drive det, vi gør i dag uden Comidas hjælp og sparring i relation til fødevaresikkerhed og kvalitet. Comida laver alt kvalitetsrelateret arbejde for alle vores produkter samt kontakt til vores kunder og producenter omkring kvalitet og fødevaresikkerhed i forbindelse med opstart af nye aftaler.

Hos Comida oplever vi en meget høj faglig kompetence og lynhurtig responstid, så vi føler faktisk ikke Comida som ekstern partner, men mere som en afdeling hos os selv.

Rasmus Haven Eriksen | NoLY

Professionel sparring på flere fronter

Vores rådgivning hos Comida har betydet, at vi føler os trygge ved vores procedurer i forhold til fødevaresikkerhed. Vi har hurtigt kunnet søge om økologigodkendelse på et professionelt grundlag og dermed kunne starte vores produktion uden anmærkninger og forsinkelser.
Comida har hjulpet med vores risikoanalyse, egenkontrolprogram, økologiprocedure samt vurderinger af næringsindhold og anprisninger af vores produkter. Vi har også fået sparring omkring indretning af nye produktionslokaler.
Vi har fået en personlig, hurtig, venlig og meget kompetent service, og kan anbefale Comida til andre virksomheder.

Mads van Deurs | Le Trang

Fast sparringspartner

Vores samarbejde med Comida Fødevarerådgivning startede på baggrund af et tidligere samarbejde i fødevarebranchen.  Vi har brugt Comida som fast sparringspartner i virksomhedens opstartsperiode i stedet for at ansætte en medarbejder. Comida har hjulpet os med de fleste opgaver inden for fødevaresikkerhed, udarbejdelse af egenkontrolprogrammer, risikoanalyser, mærkningsregler, opstart af nye faciliteter, forbrugerhenvendelser og meget andet.

Det har været en sikkerhed at have nogen på sidelinjen til at drive processen med fødevarekvalitet/sikkerhed, og vi har været meget tilfredse med den professionelle tilgang fra Comidas side. 

Simon Stenhøj | Simple Feast

Eksport til tredjelande

Da vi stod overfor at skulle påbegynde eksport af mejeriprodukter til 3.-lande og ikke havde nogen beskrevet procedure på området i vores egenkontrolprogram faldt valget på Comida, og det har vi ikke fortrudt.

Vi fik udarbejdet et meget praktisk orienteret værktøj formuleret i et sprog, der er til at forstå, og som er let for os at arbejde med i hverdagen.

Lars Terkelsen | Sonlac