Nyhedsoversigt
-
Er du klar til de nye kostråd?
07-01-2021 -
Nye krav ved eksport af økologiske fødevarer til Storbritannien
05-01-2021 -
Godt nytår - så er det nye år skudt i gang.
04-01-2021 -
Brexit – NYT om import af økologiske varer fra Storbritannien
16-12-2020 -
Fødevarestyrelsens kontrolkampagner 2021
08-12-2020 -
Brexit - no deal?
24-11-2020 -
Tilbagetrækning af sesamfrø fra Indien
18-11-2020 -
Nyt mærke for fisk der er fanget kystnært og med skånsomme redskaber.
02-11-2020 -
Har du styr på fødevarekontaktmaterialer i din virksomhed?
20-10-2020 -
Sundhed er noget, vi spiser?
06-10-2020 -
Madspild og donation af mad
01-10-2020 -
Når du vil starte en fødevarevirksomhed
01-10-2020 -
Danmarks nationale madspildsdag
29-09-2020 -
Hjælp til markedsføring af berigede fødevarer
25-09-2020 -
Hvad betyder Brexit for din fødevarevirksomhed?
17-09-2020 -
Kan havremælk kaldes mælk?
03-09-2020 -
Har du styr på økologien?
16-07-2020 -
Bagepapir uden flourstoffer
16-06-2020 -
Regler for salg af fødevarer på nettet
12-05-2020 -
Økologi på menuen
21-04-2020 -
Nye krav til oprindelsesmærkning
25-03-2020 -
Fødevarestyrelsens kontrolkampagner 2020
01-03-2020
Danmarks nationale madspildsdag

I dag afholdes Danmarks nationale madspildsdag for første gang, og det støtter Comida selvfølgelig op om. Du kan, både i din private husholdning og dit professionelle virke, gøre en forskel for at nedbringe madspildet. I restauranter, cafeer og kantiner kan f.eks. syltning af rester af grønsager, bagning af grønsagsskræller eller donation af overskudsmad betyde, at mindre mad går til spilde.
Det er vigtigt, at der er styr på både sporbarhed, holdbarhed og hygiejne ved håndtering af rester. Du skal som fødevarevirksomhed derfor sikre dig, at din risikoanalyse er dækkende for dine aktiviteter. Vi giver gerne et uforpligtigende tilbud på at udarbejde procedurer eller opdatere din risikoanalyse.