Nyhedsoversigt
-
Nu skal du møde vores IT-konsulent, Oguz, og vores fødevarekonsulent Tine.
19-11-2024 -
Personlig hygiejne i fødevarevirksomheder
04-11-2024 -
Seminar på DTU om kosttilskud
29-10-2024 -
Sig hej til vores fødevarekonsulenter Susanne og Stine
21-10-2024 -
Hvem er Comida Fødevarerådgivning? Her kan du møde to af vores fødevarekonsulenter, Helle og Sophie
01-10-2024 -
Ændringer i opfølgende besøg
30-09-2024 -
Out of office
19-09-2024 -
Har du brug for et par ekstra øjne?
03-09-2024 -
Affaldshåndtering
08-08-2024 -
Har du styr på mærkningsreglerne?
30-07-2024 -
God sommer
05-07-2024 -
Regler for salg af fødevarer fra vejbod
14-05-2024 -
Lukket dagen efter Kr. Himmelfartsdag (1)
08-05-2024 -
God hjælp at hente når du vil genbruge fødevareemballage
19-04-2024 -
Plantebaserede projekter
26-03-2024 -
Påske
22-03-2024 -
Har I brug for et besøg i jeres virksomhed?
19-03-2024 -
Danske bælgfrugter og fødevaresikkerhed
22-02-2024 -
Er din emballage egnet til fødevarer?
14-02-2024 -
Årlig revision af dit egenkontrolprogram (1)
02-02-2024 -
Kontrolkampagner 2024 – Har du styr på dem?
29-01-2024 -
Ny adresse
12-01-2024 -
Nye kollegaer
05-01-2024 -
Nye mærkningsregler for vin
04-12-2023 -
Nyhed! Nu kan du selv downloade din virksomheds smileymærke
28-09-2023 -
Sælger du animalske fødevarer direkte til den endelige forbruger fra din bedrift eller fiskefartøj?
25-09-2023 -
Nyt smileymærke træder i kraft 1. oktober
22-09-2023 -
Importerer du vegetabilske fødevarer fra tredjelande? Hvis ja, så læs med her!
15-09-2023 -
Væsentlige ændringer i din fødevarevirksomhed skal meldes til Fødevarestyrelsen
30-08-2023 -
Kontrolkampagne med fokus på offentliggørelse af kontrolrapporter på hjemmesider
25-08-2023 -
Kontrolkampagne i autoriserede virksomheder
08-08-2023 -
Comida fødevarerådgivning holder lukket i uge 31
28-07-2023 -
Velkommen til Betina
07-07-2023 -
Norovirus
28-06-2023 -
Kontrolkampagne – import fra tredjelande af sammensatte produkter
26-06-2023 -
Nye Nordiske Næringsstofanbefalinger
23-06-2023 -
Grundlovsdag
01-06-2023 -
Lukket dagen efter Kr. Himmelfartsdag
15-05-2023 -
Nyt smileymærke
12-05-2023 -
Et skridt videre i et nationalt klimamærke.
10-05-2023 -
Fødevaresvindel
08-05-2023 -
Ny risikovurdering for bisphenol A
01-05-2023 -
Økologiske æg fri for sundhedsskadelige PFAS-niveauer
19-04-2023 -
God påske
05-04-2023 -
Guide til importører om egenkontrol ved indførsel af fødevarer
10-03-2023 -
Kontrol af økologi i detailvirksomheder
22-02-2023 -
Fødevarestyrelsen på kontrolbesøg: Er økologimærket i restauranter og butikker en falsk varebetegnelse?
22-02-2023 -
Berigede fødevarer
17-02-2023 -
Sælger din virksomhed fødevarer via digitale platforme?
30-01-2023 -
Miljøforureningen PFAS er fundet i økologiske æggeblommer.
24-01-2023 -
Mærkningsordning vegansk og vegetarisk
20-01-2023 -
Fødevarestyrelsens kontrolkampagner 2023 – er du klar?
19-01-2023 -
Skal du sælge kosttilskud?
13-01-2023 -
Glædelig jul og godt nytår
22-12-2022 -
Årlig revision af dit egenkontrolprogram
09-12-2022 -
Ny virksomhed ?
05-12-2022 -
TRACES
25-11-2022 -
Kostrådscirklen
22-11-2022 -
Opbevaring af fødevarer på et lager
15-11-2022 -
Genanvendt plast til fødevarekontaktmaterialer
08-11-2022 -
Har du styr på allergener?
26-10-2022 -
Anvendelse af ikke-økologiske ingredienser i økologiske produkter.
13-10-2022 -
Kontrolkampagne med fokus på import af sammensatte fødevarer fra tredjelande
14-09-2022 -
Nyt klimamærke til de danske forbrugere
22-08-2022 -
Ændrede anbefalinger for nedkøling
16-08-2022 -
Årsag til listeriaudbrud er fundet
22-07-2022 -
Fødevareaktiviteter på festivaler og markeder
18-07-2022 -
Listeria udbrud i Danmark
15-07-2022 -
Har du styr på produktionshygiejne og fødevaresikkerhed?
07-07-2022 -
Salg af lokale varer
06-07-2022 -
Tour de France kommer til Nyborg
28-06-2022 -
Risikovurdering af cannabidol sat ”on hold”
20-06-2022 -
Nye retningslinjer for mærkning af fødevarer
29-04-2022 -
Det økologiske spisemærke
06-04-2022 -
Kontrolkampagne om mærkning af færdigpakkede fødevarer
25-03-2022 -
"Rig på fibre", "sukkerfri", "styrker knogler og led" - har du styr på reglerne?
10-03-2022 -
Farvestoffet Titandioxid forbydes i fødevarer i hele EU
25-01-2022 -
Økologianmeldelse af detailbutikker
12-01-2022 -
Der er ændringer på vej i Fødevarestyrelsens smiley-ordning.
20-12-2021 -
Dansk Bælgfrugter
16-12-2021 -
Elite-smileyen forsvinder
20-10-2021 -
Oplæg for iværksættere i Tønder
24-09-2021 -
Mere økologi i professionelle køkkener
30-08-2021 -
Praktisk guide til lokal afsætning
10-08-2021 -
Nyt om økologi fra Landbrugsstyrelsen
14-07-2021 -
Kontrolkampagne – transport af fødevarer
12-07-2021 -
Vejledning om mærkning af fødevarer
06-07-2021 -
Sommeren er over os.......
05-07-2021 -
Iværksætter-event
01-07-2021 -
Match-making platform for proteinafgrøder
22-06-2021 -
Holdbarhed af fødevarer efter åbning
14-06-2021 -
Resultater af kontrolkampagner 2020
03-06-2021 -
Ulovlig brug af bambus i plast
01-06-2021 -
Er melorme fremtidens fødevare?
06-05-2021 -
Småskalapakken
04-05-2021 -
Ny egenkontrolvejledning
29-04-2021 -
Særstatus for salmonella i æg
22-03-2021 -
Tilbagekaldelser efter fund af pesticidet ethylenoxid
15-03-2021 -
Kom du ikke med i Løvens hule?
10-03-2021 -
Olivenolie
05-03-2021 -
Den store klimadatabase
03-03-2021 -
Sporbarhed
26-02-2021 -
Nedkøling af fødevarer - ny kontrolkampagne
24-02-2021 -
Superfood eller helsebooster
17-02-2021 -
Prøveplan for rengøring
12-02-2021 -
Guide til økologisk tang
25-01-2021 -
Er du klar til de nye kostråd?
07-01-2021 -
Nye krav ved eksport af økologiske fødevarer til Storbritannien
05-01-2021 -
Godt nytår - så er det nye år skudt i gang.
04-01-2021 -
Brexit – NYT om import af økologiske varer fra Storbritannien
16-12-2020 -
Fødevarestyrelsens kontrolkampagner 2021
08-12-2020 -
Brexit - no deal?
24-11-2020 -
Tilbagetrækning af sesamfrø fra Indien
18-11-2020 -
Nyt mærke for fisk der er fanget kystnært og med skånsomme redskaber.
02-11-2020 -
Har du styr på fødevarekontaktmaterialer i din virksomhed?
20-10-2020 -
Sundhed er noget, vi spiser?
06-10-2020 -
Madspild og donation af mad
01-10-2020 -
Når du vil starte en fødevarevirksomhed
01-10-2020 -
Danmarks nationale madspildsdag
29-09-2020 -
Hjælp til markedsføring af berigede fødevarer
25-09-2020 -
Hvad betyder Brexit for din fødevarevirksomhed?
17-09-2020 -
Kan havremælk kaldes mælk?
03-09-2020 -
Har du styr på økologien?
16-07-2020 -
Bagepapir uden flourstoffer
16-06-2020 -
Regler for salg af fødevarer på nettet
12-05-2020 -
Økologi på menuen
21-04-2020 -
Nye krav til oprindelsesmærkning
25-03-2020 -
Fødevarestyrelsens kontrolkampagner 2020
01-03-2020
Sig hej til vores fødevarekonsulenter Susanne og Stine
Susanne
Susanne har en bred viden indenfor bl.a. fødevaresikkerhed, kvalitetssystemer, mikrobiologi, resultatvurdering af analyser, mærkning af fødevarer og fødevarebårne sygdomme – bare for at nævne nogle. Susanne er uddannet bromatolog og har tidligere beskæftiget sig med jobs i fødevarebranchen som kvalitetschef og -leder og som mikrobiolog og tilsynsførende i Fødevarestyrelsen. Al Susannes erfaring anvendes i samspil med fødevarelovgivningen og bliver af Susanne formidlet på et niveau, der altid passer til virksomheden uanset dens størrelse, funktion og kompetencer.
Bonusinfo: Susanne har to skildpadder, som bor i hendes drivhus om vinteren, da drivhuset har gulvvarme. Og så hader hun, når tomaterne opbevares forkert (dvs. i køleskabet).
Stine
Stine er den fødevarekonsulent, som senest har tilsluttet sig vores fantastiske team, og hvor er vi bare glade for det. Stine har gennem sit seneste job som kvalitetsleder i en større fødevarevirksomhed opbygget en bred pallette af erfaring indenfor mikrobiologi, fødevaresikkerhed og -kvalitet, implementering af certificerede kvalitetssystemer, råvarekendskab, undervisning og meget mere.
Stine er uddannet mejeriingeniør og har en kandidat i fødevarevidenskab og teknologi. Det er vigtigt for Stine at skabe løsninger, som er anvendelige i praksis og møde andre med åbenhed og tålmodighed.
Bonusinfo: Stines latter smitter enormt meget, det er skønt!