Nyhedsoversigt

Sig hej til vores fødevarekonsulenter Susanne og Stine

Susanne
Susanne har en bred viden indenfor bl.a. fødevaresikkerhed, kvalitetssystemer, mikrobiologi, resultatvurdering af analyser, mærkning af fødevarer og fødevarebårne sygdomme – bare for at nævne nogle. Susanne er uddannet bromatolog og har tidligere beskæftiget sig med jobs i fødevarebranchen som kvalitetschef og -leder og som mikrobiolog og tilsynsførende i Fødevarestyrelsen. Al Susannes erfaring anvendes i samspil med fødevarelovgivningen og bliver af Susanne formidlet på et niveau, der altid passer til virksomheden uanset dens størrelse, funktion og kompetencer. 
Bonusinfo: Susanne har to skildpadder, som bor i hendes drivhus om vinteren, da drivhuset har gulvvarme. Og så hader hun, når tomaterne opbevares forkert (dvs. i køleskabet).

 

Stine
Stine er den fødevarekonsulent, som senest har tilsluttet sig vores fantastiske team, og hvor er vi bare glade for det. Stine har gennem sit seneste job som kvalitetsleder i en større fødevarevirksomhed opbygget en bred pallette af erfaring indenfor mikrobiologi, fødevaresikkerhed og -kvalitet, implementering af certificerede kvalitetssystemer, råvarekendskab, undervisning og meget mere.
Stine er uddannet mejeriingeniør og har en kandidat i fødevarevidenskab og teknologi. Det er vigtigt for Stine at skabe løsninger, som er anvendelige i praksis og møde andre med åbenhed og tålmodighed.
Bonusinfo: Stines latter smitter enormt meget, det er skønt!