Nyhedsoversigt

Mere økologi i professionelle køkkener

Mere økologi i professionelle køkkener
Der er økonomisk hjælp at hente til mere økologi i puljen køkkenomstilling 2022-2025 hos Fonden for økologisk landbrug. Midlerne kan anvendes til kompetenceudvikling af køkkenpersonale i professionelle køkkener, både offentlige og private. Et af tildelingskriterierne er, at køkkenet har til hensigt at opnå det økologiske spisemærke.

Hos Comida hjælper vi dig i gang med det økologiske spisemærke. Vi kan sætte et regnskab op for økologiprocenten i dit køkken, samt vejlede dig omkring, hvordan du øger din økologiprocent. Vi kan også bistå med ansøgning om det økologiske spisemærke.
Der er 54 millioner i puljen, som uddeles over en 4-årig periode. Målet er at fremme økologien med fokus på bæredygtig produktion, mindre madspild og en måltidssammensætning i tråd med de officielle kostråd.

Du kan kontakte os her: www.comida.dk/kontakt
Læs mere om puljen her: https://lnkd.in/e7bS-c-9