Nyhedsoversigt

Hvem er Comida Fødevarerådgivning? Her kan du møde to af vores fødevarekonsulenter, Helle og Sophie

Hvem er Comida Fødevarerådgivning? Her kan du møde to af vores fødevarekonsulenter, Helle og Sophie

Hos Comida Fødevarerådgivning er vi seks fødevarekonsulenter og tre IT-konsulenter. Vi er godkendt rådgiver på fødevareområdet af Fødevarestyrelsen, og vores viden og erfaring spænder bredt indenfor flere områder. Vi er også udbyder af kvalitetsstyringssystemet, ComidaQS, hvor fødevarevirksomheder kan holde styr på procedurer, egenkontrol, produktionsstyring og meget mere.

Vi vil gerne give et indblik i, hvem vi er, så herunder har vi en lille præsentation af to af vores fødevarekonsulenter, Helle og Sophie. Senere vil vi også præsentere fødevarekonsulenterne Tine, Susanne, Betina og Stine samt IT-konsulenterne Carsten, Lasse og Oguz.

Helle
Helle har mangeårig, solid erfaring fra fødevarebranchen som både produktudvikler og tilsynsførende i Fødevarestyrelsen samt formidling og undervisning i bl.a. fødevaresikkerhed, mad og måltider. Helle har yderligere opbygget en bred viden indenfor kosttilskud, novel food (nye fødevarer), mærkning og økologi.
Gennem uddannelse til professionsbachelor i ernæring og sundhed og food coordinator har Helle også erfaring med sundhedsfremme og bæredygtig omstilling, hvor forebyggelse og reduktion af madspild er i fokus. Helle formår altid at forklare komplicerede processer og fødevarelovgivning, så alle kan forstå det. Derfor er Helle også god til at skabe faglige relationer og netværk på tværs af virksomheder.
Bonusinfo: Helle elsker at fortælle far-jokes, og griner altid selv af dem.

Sophie
Sophie er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed samt sundhedsfaglige kandidat, og har erfaring fra fødevarebranchen som produktudvikler. Sophie er vores søde og omsorgsfulde kollega, der altid møder kunderne med et smil i telefonen, hvor hun er parat til at rådgive om bl.a. dokumentation af egenkontrol samt indretning og hygiejne. Hun har god erfaring med udarbejdelse af egenkontrolprocedurer, risikoanalyser samt økologiprocedurer og har kunden i centrum, således det tilpasses til den enkelte virksomhed.
Bonusinfo: Sophie har fået indført en ugentlig kagedag på kontoret.