Personlig rådgivning

Vi finder den rigtige løsning til både store og små virksomheder gennem personlig rådgivning.

Vi sætter os grundigt ind i virksomhedens processer og produkter, og vores rådgivning er engageret, målrettet og altid med en praktisk indgangsvinkel. Vi lægger vægt på at være fleksible, så din virksomhed kan komme i gang til det planlagte tidspunkt.

Vi hjælper virksomheder, der er i opstartsfasen med at blive registreret som fødevarevirksomhed. Vi udarbejder blandt andet risikoanalyser, egenkontrolprocedurer og økologiprocedurer i samspil med virksomheden.

I virksomheder, der allerede er godt etableret, kan vi fungere som fast kvalitetsmedarbejder og løse forskellige opgaver, som virksomheden ikke selv kan afse ressourcer til.

Hvis du ønsker at bringe fødevaresikkerheden et skridt videre i din virksomhed og overvejer certificering efter en fødevarestandard, kan vi hjælpe dig på vej. Det er din virksomhed, der skal drive arbejdet med en certificering, men vi kan udarbejde den nødvendige dokumentation, facilitere processen i virksomheden og rådgive om implementering. Vi har især erfaring med FSSC 22000 og IFS. Ønsker du en efterprøvning af dit HACCP-system, udfører vi også interne audits i din virksomhed.

Det er klart, at enhver opgave, vi løser, er omfattet af fuld fortrolighed fra vores side. Så eventuelle forretnings­hemmeligheder, særlige opskrifter eller lignende, som vi får indblik i, bringer vi ikke videre. Vi kan naturligvis viderebringe gode idéer eller formidle kontakt mellem virksomheder, men det vil altid kun ske med kundens accept.

Tilmeld vores nyhedsbrev og bliv
løbende opdateret på nye regler og krav