HACCP-kursus

Trænger dine medarbejdere til at få opdateret deres viden om fødevaresikkerhed, kan du booke os til at afholde HACCP-kursus i jeres virksomhed. Vi tager udgangspunkt i jeres processer og produkter, og skræddersyr kurset til dine medarbejdere.


Vi bygger ovenpå den grundlæggende viden om HACCP, og går i dybden med risikoanalyse og styring af risikofaktorer. Vi giver medarbejderne forståelse for betydningen af at arbejde systematisk og struktureret med fødevaresikkerhed i jeres virksomhed, uanset om man er produktionsmedarbejder, lagermedarbejder eller produktionsplanlægger.


HACCP er et værktøj til at være på forkant og have en høj grad af fødevaresikkerhed. Det betyder, at du sjældnere skal kassere produkter på grund af fejl, hvilket i sidste ende kan ses på bundlinjen.

Kontakt os for et uforpligtigende tilbud.

Tilmeld vores nyhedsbrev og bliv
løbende opdateret på nye regler og krav