Mærkning

Har du styr på mærkningsreglerne?

Mærkning af fødevarer kan groft sagt inddeles i to kategorier: Mærkning af fødevarer, der handles mellem to virksomheder og mærkning af færdigpakkede fødevarer - altså dem der sælges til forbrugeren.

Ved salg mellem to virksomheder kan man nøjes med at give nogle oplysninger i dokumenter ved siden af varen, mens alle mærkningsoplysninger skal være til stede på emballagen, når man sælger indpakkede fødevarer til forbrugeren.

Elementer i mærkningen kan f.eks. være allergener, næringsdeklaration eller anprisninger og ikke alt kan, skal eller bør mærkes som man har lyst. I Comida har vi gennem årene givet mange gode råd med på vejen og også holdt oplæg om emnet. Vi kan sagtens kigge din mærkning igennem inden den går i trykken, hvis du vil have en second opinion. 

Kontakt

Ring til os på 71 99 34 49 eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.