Egenkontrol

Brug for hjælp til egenkontrol?

Alle fødevarevirksomheder skal lave egenkontrol. Omfanget af egenkontrollen afhænger af, hvilken type virksomhed du har. Egenkontrollen kan betragtes som et værktøj, der skal sikre, at dine produkter er lovlige og ikke gør mennesker syge.

Før selve egenkontrolprogrammet kan laves, skal der laves en risikoanalyse, hvor de enkelte risici for hver produkttype vurderes. Fødevarestyrelsen har lavet en risikoanalyse som kan benyttes af mindre detailvirksomheder.

I større produktionsvirksomheder er egenkontrolprogrammet ofte koblet sammen med et kvalitetsledelsessystem.

Uanset om du er en af de små eller store virksomheder, kan vi hjælpe dig videre med dit egenkontrolprogram, så det lever op til de krav, der stilles fra myndighederne. 

 

 

Kontakt

Ring til os på 71 99 34 49 eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.