Tine Fallesen

Medejer - Dyrlæge

Hvorfor har jeg valgt at hedde Comida Fødevarerådgivning? Jeg har en særlig tilknytning til Spanien, da en mindre gren af min familie er bosat syd for Barcelona. Jeg har besøgt området en del gange og har således været beriget med flere besøg på spanske fødevaremarkeder. Samtidig har arbejdet med fødevarer været en stor del af mit liv efter jeg blev færdig med min uddannelse som dyrlæge. Det var derfor nærliggende at kombinere de to dele af mit liv og navngive min rådgivningsvirksomhed med det spanske ord for fødevarer, nemlig Comida.

Tanken om at starte som fødevarerådgiver dukkede ofte op i løbet af de mange år, hvor jeg var tilsynsførende i fødevarekontrollen. De bedste tilsyn var dem, hvor jeg kunne se at min vejledning fik tingene til at ”falde på plads” hos den person, jeg stod overfor. For mig var det en succes, når jeg kunne gå fra et tilsyn med en fornemmelse af at have gjort en forskel for lige netop dén virksomhed eller dén person.

Jeg har mere end 15 års erfaring som tilsynsførende i fødevarekontrollen, og som kvalitetschef hos en større fødevareproducent med et certificeret kvalitetsstyringssystem. Jeg har lavet kontrol i rigtig mange typer virksomheder, både det lille pizzeria og i de store produktionsvirksomheder. Derfor kender jeg de krav, der stilles og kan hjælpe din virksomhed med løsninger på, hvordan I kan opfylde kravene. Jeg ved, at det kan være en udfordring at gennemføre alle de tiltag, der kræves fra myndighederne.
Lad os klare det besværlige papirarbejde, så du kan koncentrere dig om dét, du brænder for, nemlig dine produkter og din virksomhed!